Over mij

Ik ben David van der Vliet, de eigenaar en ontwerper bij de Techniekbrouwerij. Mijn filosofie staat ook op de beginpagina: techniek is niet een opzichzelfstaand doel maar een middel om de mens te dienen.

Ik heb een flink stevige technische achtergrond. De meeste ervaring heb ik opgedaan rond Eindhoven bij Philips en ASML. Als embedded softwarearchitect maakte ik de gehele ontwikkeling van producten vanaf de eerste ideeën mee. De creatieve kant zit bij mij vooral in het bloed maar ik heb hier ook opleidingen voor gevolgd. Na de HBO technische computerkunde studeerde ik enkele jaren Techniek en Maatschappij aan de TU Eindhoven. Toen ik in 2010 naar Groningen verhuisde begon ik mijn leven daar met een studie Communicatie en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Mijn ervaring en brede kennis zorgen ervoor dat ik net iets verder kan kijken dan alleen naar de techniek. Ik werk daarom ook graag samen met andere disciplines.

Kun je mijn kennis goed gebruiken of vind je het leuk om te brainstormen met een kop koffie erbij? Stuur me een mailtje of bel me. De koffie krijg je van mij.